06-13Vasario 6 d. Žalgiris vs WolvesVasario 8 d. Rytas vs Telekom BasketsVasario 8 d. Man United vs LeedsVasario 9 d. Anadolu Efes vs Real MadridVasario 9 d. Barcelona vs Virtus BolognaVasario 10 d. Žalgiris vs Viktorijos BaskoniaVasario 11 d. Chelsea vs West HamVasario 11 d. Rytas vs GargždaiVasario 12 d.
Anadolu Efes - Kauno Žalgiris tiesioginė transliacija Stambulo Anadolu Efes - Kauno Žalgiris Kviečiame palaikyti mūsų komandą ir stebėti tiesioginę transliaciją restorano Dina ekranuose. Užkandžiai,...
Tiesioginės krepšinio transliacijos internetu - Basketnews.lt 3 Sport, 02:30 · San Antonio Spurs · Eurolyga · Pirėjo Olympiakos, 3 Sport 2, 19:15 · Vitorijos Baskonia · Eurolyga · Stambulo Anadolu Efes, LRT televizija, 19: ...
Cbet vs Rytas Gegužės 28 d. Lietkabelis vs Žalgiris Gegužės 28 d. Man Utd vs Fulham _____________________________________________________________2023. 15-05. 21Gegužės 15 d. Žalgiris vs. Nevėžis Gegužės 15 d. 18:30 val. Lietkabelis vs. Juventus Gegužės 15 d. Leicester vs. Liverpool Gegužės 16 d. Inter vs.
Chlesea vs DortmundVasario 16 d. Barcelona vs Man UnitedVasario 18 d. Karaliaus Mindaugo krepšinio taurė: Rytas vs CBetVasario 18 d. Karaliaus Mindaugo krepšinio taurė: Žalgiris vs LietkabelisVasario 18 d. Eurovizijos finalasVasario 19 d. 15:30-21:30 val. Karaliaus Mindaugo krepšinio taurė_____________________________________________________________2023.
Varžybos Stambulo „Anadolu Efes“. Eurolyga, LRT+TV3SPORT, „Žalgirio“ arena, PIRKTI. 2024 Kauno „Žalgiris“. LKL, GO3, Klaipėda. 2024. Balandžio 11 d. 19:44. Kauno „ ...
„Anadolu Efes“ strategas išskiria „Žalgirio“ tolimus metimus prieš 15 valandų — treneris Erdemas Canas. „Kauno „Žalgiris“ yra viena geriausiai tritaškius metančių komandų Eurolygoje. Jie rungtyniauja su didele energija.
Žalgiris Baskonia tiesioginę sporto srautinę transliaciją 19 2023-10-19 — Žalgiris Baskonia tiesioginę sporto srautinę transliaciją 19 spalio 2023 Žiūrėkite krepšinio (Eurolyga), futbolo, ledo ritulio ir kitų ...