top of page

Sam's Hair Company Group

Public·204 members

Чукарички Фјорентина utakmice 9 новембар 2023 Спорт ТВ

25. 10. 2023. — Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički · Sledi · Atmosfera ispred Arene uoči derbija · "Mladinići borovi, devojke jele" grmi na " ...

Posle toga i crveni karton, meč je otišao u drugom pravcu. Sa igračem manje je mnogo teško, i veći timovi na ovom niovu mogu da imaju problema. Videli ste Atletiko protiv Seltika, Seltik koji je primio šest u LŠ, a imao igrača manje. Upozorio je Matić i kakve probleme Čukarički ima pred ovaj meč, odnosno da kapiten Marko Docić neće igrati. - Marko Docić nije doputovao, bolestan je i ima temperatutu. Aleksa Janković povreda zadnje lože, Luka Adžić isto. Tomović ima problema sa preponama, Serafimović je dobio udarac u glavu, Subotić je suspendovan, Ze Mario takođe sa preponama ima problem. Nemamo sedam igrača, poveli smo dva omladinca - rekao je Matić i dodao: - Ono što ja tražim od srpske javnosti da budemo pozitivni prema ovim momcima, da im damo podršku. Cvetković ima 16 godina, najmlađi učesnik u LK, dva omladionca, dva momka koji su donedavno igrali Srpsku ligu. Fiorentina daje milione za igrače, mi nismo uložili nijedan euro u prelaznom roku. Brekalo pred Čukarički: Ne očekujem da će sve biti isto kao пре 9 сати — Čukarički je u Firenci imao igrača manje, pa je samim tim ishod utakmice bio drugačiji. Nadam se da će sutra igrati i neki igrači koji do sada ... https://s5.sir.sportradar.com/pskladionica/hr/matc... Cukaricki - rezultati, rasporedi, Čukarički - Fiorentina uživo ... utakmice Prijateljske utakmice - Klubovi. Cukaricki rezultati i rasporedi na Livesport.com. Ova stranica je o Cukaricki, (Fudbal/Srbija). Ukoliko tražite ... FK Cukaricki Stankom vs ACF Fiorentina - H2H statistika Prvi stupac je prosječan ukupan broj kornera po utakmici za utakmice koje uključuju FK Cukaricki Stankom. 2. stupac je za ACF Fiorentina. Ako gledamo statistiku, mi jesmo izgubili 6:0, a Fiorentina je protiv nas šutnula 19 puta - protiv velikog Juventusa 26 puta. Imala je posed 70-30, protiv nas 67-33, Onda su manje kornera imali protiv nas, u svim statističkim parametrima bila je bolja protiv Juventusa, nisu dali nijedan gol. Treba nekad i sreće i disciplina u defanzivi. Nadam se da ćemo biti dosta koncentrisaniji nego u Italiji. Mi smo tamo primili dva gola na našu postavljenu odbranu, što je nedopustivo na ovom nivou. Čukarički veruje da je Fiorentina jača od Lajpciga пре 6 сати — Prvi put u protokolu za međunarodnu utakmicu ove sezone će se naći i nekadašnji mladi reprezentativac Vukašin Jovanović. FK Čukarički. - Čeka ... Mole se svi online kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju. PDF ulaznice odštampati i poneti sa sobom kako bi ih prilikom ulaska očitali na kapijama stadiona. UPLATA NA RAČUN - print@home (PDF) ulaznice: Za print@home (PDF) ulaznice moguće je osim ONLINE plaćanja karticama odabrati i uplatu na račun. Blagajna gradskog stadiona Dubočica (od 10 – 18 časova) - 09. Blagajna gradskog stadiona Dubočica (od 10 do početka utakmice) NAPOMENA: Na dan utakmice prodaja ulaznica ISKLJUČIVO na blagajnama gradskog stadiona Dubočica. Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. MATIĆ PRED FJORENTINU: Bolji su od Lajpciga пре 8 сати — UTAKMICE: Zavodljiva plavuša opisala sve detalje, društvene mreže Ako gledamo statistiku, mi jesmo izgubili 6:0, a Fiorentina je protiv nas ... - Ova utakmica će biti jako bitna za nas. Na poslednje tri nismo postigli gol. Takođe, iz prethodnog meča naučili smo dosta. Rezultat sutra sigurno neće biti identičan kao prošlog puta. Čukarički je u Firenci imao igrača manje, pa je samim tim ishod utakmice bio drugačiji. Nadam se da će sutra igrati i neki igrači koji do sada nisu igrali zbog povrede - počeo je Brekalo. Ljubičasti su bez gola na tri poslednje utakmice u Seriji A, a Brekalo je od start postigao samo jedan, te kaže da je svestan da su očekivanja svih da bolja realizacija. Sve o meču Fiorentina - Čukarički: Očekivane postave, šta 26. 10. 2023. — Kad se igra i ko prenosi utakmicu? Utakmica Fiorentina - Čukarički na programu je u četvrtak od 21 čas i biće direktno prenošena na kanalu TV ... Matić: Statistički smo protiv Fjorentine bili bolji od Juventusa пре 6 сати — Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Igor Matić izjavio je da je Fiorentina Nije prijatno primiti šest golova, takve utakmice sebi ... Fiorentina razbila Čukarički 6:0 u Ligi konferencija | Sport 26. 10. 2023. — Trener BESAN nakon utakmice: "Teško, ružno, ne mogu da gledam!" 6. Teren Fiorentina razbila Čukarički 6:0 u Ligi konferencija. izdvaja. Možda ih ne prati rezultat, mislim da su jako dobar tim koji konstantno napada, igra kroz posed i ofanzivno. Čeka nas dobra utakmica. Uvek govorim igračima da treba da budemo hrabri i da imamo veru u sebe i šta nam Bog da. Posle meča sa TSC-om smo imali dva dana za pripremu, ali to nije alibi. Spremili smo ovaj meč na najbolji mogući način, uz sav respekt prema Fiorentini koja je favorit u svim mečevima u grupi. Foto: Starsport Fudbaleri Čukaričkog Na pitanje da li Čukarički može kao Juventus, da iz nešto opreznije igre i jednog gola dođe do trijumfa, Matić je rekao: - Nadam se da može. MATIĆ PRED FJORENTINU: Bolji su od Lajpciga, Čukarički može kao Juventus! Foto: Starsport Trener Čukaričkog Igor Matić održao je konferenciju za medije pred utakmcicu sa Fjorentinom u četvrtak veče! Brđani od 18. 45 časova dočekuju Violu u okviru 4. kola Lige konferencije u nameri da ove sezone osvoje prve bodove u grupnoj fazi. - Iskreno, ja sam oduševljen šta Fiorentina radi u poslednje vreme. Gledao sam ih protiv Lacija, Juventusa i Empolija. Čukarički FK - najnovije vesti dana, najvažniji događaji na Fiorentina - Sputnik Srbija. Juče, 22:54. Čukarički FK · SPORT · Sport · Fudbal · Liga Evrope FK Čukarički, utakmica sa Sumgaitom - Sputnik Srbija. 15 Avgust, ...

bottom of page