Dąbrowa Górnicza - CO GDZIE KIEDY - SPORT PGE SPÓJNIA STARGARD MKS DG. 11.112023 - godz. 11.11. Park Hallera DĄBROWA DĄBROWA GÓRNICZA, - SPARING PRZEDMECZOWY MKS DĄBROWA GÓRNICZA vs SOKÓŁ ŁAŃCUT
Tag MKS Dąbrowa Górnicza - Koszalin Ostatecznie PGE Spójnia zwyciężyła 101:87. Najlepszym graczem gości był Baylee Steele z 23 punktami i 5 zbiórkami. Devyn Marble rzucił aż 37 punktów dla gości.
Po późniejszym wsadzie Steele’a ich prowadzenie wzrosło do 17 punktów! Marble i Lewis robili wszystko, aby zmniejszyć różnicę, ale to nie było łatwe zadanie. Dzięki kolejnej akcji Tomasza Śniega po 30 minutach było 67:79. Po serii 12:0 w kolejnej części spotkania różnica na korzyść przyjezdnych wzrosła do 20 punktów. Ekipa trenera Jacka Winnickiego nie grała w defensywie na tyle dobrze, aby ją realnie zmniejszyć. W samej końcówce po akcji Marble’a MKS co prawda zbliżył się na dziewięć punktów, ale szybko trójką odpowiadał na to Steele. Ostatecznie PGE Spójnia zwyciężyła 101:87. Najlepszym graczem gości był Baylee Steele z 23 punktami i 5 zbiórkami. Devyn Marble rzucił aż 37 punktów dla gości. W rozgrywanym awansem spotkaniu 5.
MKS Dąbrowa Górnicza - PGE Spójnia Stargard | Skrót meczu YouTube YouTube 3:38 YouTube MKS Dąbrowa Górnicza 25 gru 2022 25 gru 2022 Nie zawiera: gledaj gledaj
PGE Spójnia Stargard Live - Orlen Basket Liga: Basketball 8 godzin temu — TNT Sports is your source for the latest Orlen Basket Liga match updates. Get the full recap of MKS Dabrowa Górnicza - PGE Spójnia Stargard, ...
PGE Spójnia Stargard - MKS Dąbrowa Górnicza (2023-04- PGE Spójnia Stargard, MKS Dąbrowa Górnicza. Najwyższe prowadzenie, 15 (84-69), 3 (17-20). Najwyższa seria punktowa, 8 (33-28), 8 (17-20). Zmiany prowadzenia, 4.
BTS – Myślisz ze jakbyś dostał pare lat wcześniej polskie obywatelstwo to czy chciałbyś grać dla Polskiej Kadry? Darrell – To jest bardzo ciężkie pytanie, ale wydaje mi się, że gdybym był młodszy i by mnie wybrali to byłbym szczęśliwy i dumny z bycia reprezentatem Polski. BTS – Co jest twoją największą motywacją? Darrell – Moją największą motywacją jest moja cała Rodzina, Ta z USA i ta z Polski, chce aby byli ze mnie dumni i widzieli, że robię coś dobrego w swoim życiu. BTS – Co byś przekazał młodym zawodnikom? Darrell – Zawsze powtarzam młodym zawodnikom, aby nigdy się nie poddawali i ciężko pracowali, w końcu ich czas nadejdzie! BTS – Jak wspominasz swoją gre w Grecji? Darrell – Grecja była dla mnie świetnym miejscem.
MKS Dabrowa Gornicza - Spojnia Stargard Szczecinski 24 godziny temu — On fscore.net, every fan can find out the statistics and results of the basketball game. In addition, you can watch the MKS Dabrowa Gornicza - ...
MKS Dabrowa Gornicza vs Spojnia Stargard Szczecinski 14 godzin temu — In addition, users can watch basketball live today or follow the text broadcast of the team match. Basketball match. Latest MKS Dabrowa ...
Później świetnie prezentował się Nicolas Moore, a różnica wzrosła nawet do ośmiu punktów. Straty lekko zmniejszyli Joseph oraz Zyskowski, a pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 48:44 dla gości. W kolejnej części meczu MKS bardzo długo potrafił utrzymywać lepszy wynik na swoją korzyść. Enea Zastal z kolei krok po kroku odrabiał straty, po trójce Tony’ego Meiera w końcu doprowadził do wyrównania, a dzięki wejściu Brandena Fraziera wracał na prowadzenie. Indywidualna akcja Michaela Lewisa ustawiła wynik po 30 minutach na… remis – po 66. W czwartej kwarcie zielonogórzanie długo nie mogli się przełamać, ale kolejne trafienia Fraziera i Josepha sprawiły, że uciekli nawet na osiem punktów.
MKS Dąbrowa Górnicza – PGE Spójnia Stargard MKS Dąbrowa Górnicza vs PGE Spójnia Stargard · 8 marca 2024 · 00:00. Orlen Basket Liga. 2023/2024. Brak danych. PGE Spójnia Stargard vs MKS Dąbrowa Górnicza ...
MKS Dabrowa Gornicza - Spojnia Stargard Szczecinski On 21 Apr 2023 at 11:30 all basketball fans can watch an excellent basketball game of teams from the Poland. As part of the PLK league, Spojnia Stargard ...
Spojnia Stargard Szczecinski vs MKS Dabrowa Gornicza ⋊ 21 kwi 2023 — Spojnia Stargard Szczecinski vs MKS Dabrowa Gornicza ⋊ 21.04.2023 ⋊ Live stream ⋊ Predictions, results ⋊ Basketball livescore ...
W Polsce spędził już 10lat (z roczną przerwą), grał w takich klubach jak Kotwica Kołobrzeg, AZS Koszalin, King Szczecin. Mr. Double-Double, wielokrotny lider w zbiórkach, Dwukrotny uczestnik meczu gwiazd, Brązowy medalista Polskiej ligi koszykówki z AZS Koszalin (2013). Darrell odpowiedział nam na kilka ciekawych pytań. Zapraszamy do lektury! BTS – Jaki był według Ciebie twój najlepszy sezon w karierze i dlaczego? Darrell – Dla mnie najlepszym sezonem był mój pierwszy rok w Koszalinie, wtedy wygraliśmy brązowy medal. Mieliśmy wzloty i upadki ale udało nam się razem zdobyć medal. BTS – W Dąbrowie Górniczej jest dużo młodych zawodników. Czy będziesz się czuł dla nich mentorem? Darrell – Tak! Mamy młody zespół i czuje, że będę wspaniałym mentorem dla nich i jeszcze lepszym kumplem. BTS – Jak często latasz do USA? Darrell – Staram się latać w każde lato, ale ostatnim razem byłem 2 lata temu.
PGE Spójnia Stargard - MKS Dabrowa Górnicza Live - Eurosport is your source for the latest Orlen Basket Liga match updates. Get the full recap of PGE Spójnia Stargard - MKS Dabrowa Górnicza, complete with stats ...
Dąbrowa Górnicza Spišskí Rytieri gledaj 1 listopada 2023 7 p 7 paź 2023 — MKS Dąbrowa Górnicza - KK Dinamo Zagreb 08. 2023 (środa) 08 Kolejka Runda Zasadnicza MKS Dąbrowa Górnicza - PGE Spójnia Stargard 10. 2023 ...
MKS Dąbrowa Strzelecka - taki basket się ogląda! 13 paź 2023 — Efektownie, skutecznie i z uśmiechem – rozpędzony MKS Dąbrowa Górnicza kolejka PLK: Rewanże za playoff – czy Śląsk i Spójnia mogą je wziąć?